Site Logotype

Szolgáltatásaink
szépészeti kezelések

A legmodernebb technológiákkal és személyre szabott szolgáltatással fokozzuk egyéni szépséged. Szakmai csapatunk készen áll arra, hogy olyan kezelésekben legyen részed amit korábban nem tapasztaltál.

Orvos esztétika

A szakorvosi konzultációs díj egyszeri 15.000 Ft., amennyiben igénybe veszi szolgáltatásunkat, úgy a konzultációs díjat levonjuk a kezelés árából!

Hyaluronsavas töltések,  Profhilo kezelés. Alidya cellulitbontó, narancsbőr kezelés. Aqualix zsírbontó injeció

Profhilo kezelés 110e Ft.-tól

A Profhilo az egyik legnagyobb hyaluronsav-koncentráció a piacon. Nem csak fokozza és hidratálja a bőrt, hanem átalakítja az öregedő és megereszkedett szöveteket is.

Bővebben

Hyaluronos töltés 100e Ft.-tól

Az évek múlásával a bőr fokozatosan veszíti el rugalmasságát, megjelennek az első ráncok, melyekre megoldás egy teljesen természetes hatóanyag megfelelő bőrrétegbe juttatása. Hialuronsavas ráncfeltöltés, arcformázás.

Bővebben

Ajakfeltöltés 80e Ft.-tól

A hyaluronsavas ajakfeltöltés nagyon rövid idő alatt elvégezhető. Nyugodtan lehet ismételni, a kezelés után 6-9 hónappal ajánlott „fenntartó” kezelést végezni a szép eredmény megőrzése érdekében.

Bővebben

Botox ránckezelés ráncfeltöltés 55e Ft.-tól

A kezelés hatására a mimikai izmokat nem leszünk képesek úgy összehúzni, hogy azok redőt képezzenek, vagy tovább mélyítsék a már meglévő ráncokat. Sőt, utóbbiak esetében hatalmas javulás figyelhető meg, vagy akár el is tűnhetnek.

> Bővebben

Alydia cellulit kezelés 20e Ft.-tól

A naracsbőr (cellulit) kezelésére célzottan fejlesztette ki az olasz plasztikai sebész Pasquale Motolese a leghatékonyabb cellulitbontó injekciót az Alidya- t.

Bővebben

Aqualix zsírbontás 66e Ft.-tól

Zsírbontó injekció a helyi zsírlerakódások kezelésére, klinikailag igazolt, biokompatibilis eljárás. A kezelés során az Aqualyx oldatot injekciók segítségével juttatják be közvetlenül a zsírszövetbe.

Bővebben

Slide

Időpontfoglalás

Hagyja meg nekünk elérhetőségét, amint lehet visszahívjuk kezelési vagy konzultációs időpont miatt.

  Plasztikai sebészet

  Plasztikai sebészeti rendelésünkön kizárólag ambuláns beavatkozásokat végzünk. A konzultációs díj egyszeri 15.000 Ft., amennyiben igénybe veszi szolgáltatásunkat, úgy a konzultációs díjat levonjuk a kezelés árából!

  Aptos szálbehúzás, Aqualyx zsírbontás, szemhéj korrekció, feltöltések, FTC bioszálas arclifting, ajakfeltöltés. 

  Aptos szálbehúzás 180e Ft-tól

  Újgenerációs arcfiatalítás. Természetes megoldással a kontúrok és a volumen visszaállítása pótlása. A steril szálak felszívódóak, biokompatibilisek, természetes kollagéntermelést-fokozó poly-L-tejsavból és polycaprolactonból állnak. Tartós liftinget és bőrfeszesítést eredményeznek.

  Bővebben

  Felső szemhéj plasztika 250e Ft-tól

  A felső szemhéj megereszkedése által sokkal nyúzottabbnak, öregebbnek tűnhet a szemünk, másrészt a sminkelést és a látást is zavarhatja. A beavatkozás során megszabadítanak bennünket a felesleges, lógó részektől, és szemeink környéke újra feszes és fiatalos lesz. Az eljárás igen gyors, és helyi érzéstelenítésben zajlik.

  Bővebben

  Anyajegy eltávolítás 50e Ft-tól

  Az anyajegy eltávolítás helyi érzéstelenítéssel zajlik és egy teljesen biztonságos folyamat. A kinyert bőrminta szövettani vizsgálaton is átesik.

  Bővebben

  FTC szálbehúzás 250e Ft-tól
  FTC (sima és csavart szál 60db ) alap arc: 250000-
  FTC további sima és csavart szál behúzása szálanként: 4000-
  FTC COG szál behúzása szálanként: 19000-
  Plasztikai konzultáció 15e Ft
  Kontroll 10e Ft

  3 hónapon belül

  Receptírás 5e Ft
  Slide

  Időpontfoglalás

  Hagyja meg nekünk elérhetőségét, amint lehet visszahívjuk kezelési vagy konzultációs időpont miatt.

   service image

   Bőrgyógyászat

   Orvosi lézeres és rádiófrekvenciás kezelések, bőrmegújítás. Bőrgyógyászati konzultáció, anyajegy vizsgálat melanoma szűrés, növedék eltávolítás.

   Bőrdiagnosztika Aramo készülékkel 20.000 Ft.

   Bármilyen kozmetikumot vagy kezelést tekintve az első kardinális kérdés, hogy milyen bőrtípussal rendelkezünk, ezért hatalmas segítséget jelenthet a bőrdiagnosztikai gép, szkenner és mérőműszer, hogy a lehető legjobb megoldást ki tudjuk választani. 

   > Bővebben

   Anyajegy szűrés 20.000 Ft.

   Az anyajegy vizsgálata kétféleképpen is lehetséges: hagyományos, a másik pedig a digitális dermatoszkóp segítségével történik. Mindkettőben az a közös, hogy a szűrés során a teljes bőrfelszínt, és ezen belül minden kérdéses anyajegyet megvizsgálunk.

   > Bővebben

   Növedék eltávolítás CO2 lézerrel 25e Ft.-tól

   Esztétikailag zavaró növedék eltávolítás CO2 lézer vagy elektrokauter segítségével. Mindkét eljárás teljesen biztonságos, nagyon gyors és egyszerű, emellett pedig csak minimális kellemetlenséggel jár.

   Bővebben

   Frakcionált CO2 lézeres kezelés 42e Ft.-tól

   A frakcionális lézerkezelés megoldást hozhat a bőrfiatalításban, a bőr felületmegújításában, csökkenti és egyes esetekben teljesen megszünteti a finom ráncokat, a mélyebb ráncokat javítja, korrigálja a nap által okozott károkat, az öregkori pigmentációt, az aknés hegeket, egyéb hegeket és a hiperpigmentációt.

   > Bővebben

   Bőrgyógyászati konzultáció 15e Ft
   Bőrgyógyászati kontroll 10e Ft

   3 hónapon belül

   Receptírás 5e Ft
   Slide

   Időpontfoglalás

   Hagyja meg nekünk elérhetőségét, amint lehet visszahívjuk kezelési vagy konzultációs időpont miatt.

    Arckezelés - Kozmetika

    Az arcon, szemkörnyéken, homlokon, nyakon és a dekoltázson történő prémium  kezelések. Mikrotűs és rádiófrekvenciás arckezelések, sminktetoválások, szemöldök, és ajaktetoválás. Image kozmetikai kezelések.

    OxyGeneo rádiófrekvenciás kezelés 50e Ft.-tól

    A OxyGeneo arckezelés egyesít három hatékony technológiát egy eljárásban. Egyesíti a gyengéd radírozás, a bőr természetes oxigén ellátását, és a TriPollar RF technológiát. A szabadalmaztatott és klinikailag bizonyított oxygeneo technológia eredménye páratlan a bőr oxigén és tápanyag ellátásában.

    Bővebben

    Secret RF 2.0 mikrotűs kezelés 120e Ft.-tól

    Ez a hatékony fiatalító, frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás eljárás, egyesíti az orvosi rádiófrekvencia korábbi hatásait, mindezt kivételes kezelési pontossággal. Mivel a bőrt közvetlenül melegíti a bőrbe szúrt apró tűkön át, minimalizálja a bőr felszínének sérülését, ezáltal a felépülési idő is minimális.

    Bővebben

    Sminktetoválások 55e Ft.-tól

    A sminktetoválás azoknak kedvez, akik reggel időt szeretnének megspórolni. Szemöldöktetoválás, szemhéjtetoválás, ajaktetoválás, valamint korábbi tetoválások eltávolítása mester kozmetikus által.

    Bővebben

    Venus Freeze arckezelés 15e Ft-tól
    Arc:18.000-
    Szemek körül:15.000-
    Száj felett:15.000-
    Nyak- toka:18.000-
    Nyak- dekoltázs:18.000-
    Arc- szem:22.000-
    LPG arckezelés 10e Ft-tól
    15 perc:10.000-
    20 perc:12.000-
    25 perc:13.000-
    30 perc:15.000-
    40 perc:16.000-

    6 alkalmas bérletek:
    20 perc: 65.000-
    30 perc: 85.000-
    40 perc: 98.000-

    10 alkalmas bérletek:
    20 perc: 105.000-
    30 perc: 130.000-
    40 perc: 160.000-
    Image Skincare kezelések
    Biomolekuláris lapmaszk kezelés 16.000 Ft

    Az IMAGE Skincare lapmaszk újdonságai zselés állaguknál fogva valódi újdonságot jelentenek a maszkok kategóriájában. Már egyetlen biomolekuláris lapmaszk kezelés növeli a bőr hidratáltságát, csökkenti a kisebb és nagyobb ráncokat, halványítja
    az elszíneződéseket, fiatalít.

    Image Signature Face Lift 18.600 Ft

    A bio aloe vera alapba ágyazott C-vitamin és a gyümölcsenzimek csökkentik a pirosságot, fehérítik a bőrt, a hialuronsav pedig gondoskodik a felülmúlhatatlan hidratáltságról. Kipirosodásra hajlamos, száraz; dehidratált, dohányos, fáradt, mikrodermabrázión átesett, zsíros; aknés bőrre javasolt.

    Image Ormedic Lift 18.600 Ft

    Egyensúlyát vesztett, irritált, érzékeny bőrre javasolt. A bio összetevők orvosi hatékonysággal dolgoznak a bőr egyensúlyának visszaállításáért, regenerálásáért és helyreállításáért, míg a fekete nadálytő a sejtmegújulást fokozza.

    Image Wrinkle Lift 24.000 Ft

    Erős felületmegújító glikolsav elegy, retinollal kombinálva láthatóan csökkenti a finomabb és mélyebb ráncok megjelenését. Idősödő, ráncos, durva bőrre, egyenetlen bőrtónusra, dohányos, fáradt, zsíros/aknés bőrre javasolt.

    Image Lightening Lift 24.000 Ft

    Tejsav kojiksavval elegyítve, illetve a fehérítő hatóanyagok koktélja csökkenti a pigmentáció valamennyi formáját.
    Bőrtípus indikációk: Pigmentált, idősödő, száraz/dehidratált bőrre, egyenetlen bőrtónusra, öregségi foltokra, kipirosodásra hajlamos bőrre.

    Image Glitz an Glow 24.000 Ft

    Ragyogást és táplálást biztosító kezelés. Gyümölcsenzimek, C-vitamin és hialuronsav szinergiában hatva hámlaszt,. Feltölti a bőrt és biztosítja annak fényességét, a növényi hatóanyagok pedig a ragyogásról gondoskodnak.

    Image Iluma arckezelés 18.800 Ft

    A Image Iluma átfogó kezelés kombinálja a legújabb és leginnovatívabb fehérítő technológiákat, és szárítás nélkül kezeli a hiperpigmentáció minden formáját.

    The Max őssejt kezelés 18.800 Ft

    IMAGE The Max őssejtes kezelés, az öregedésgátlás és luxus hidratálás érdekében a leghatékonyabb növényi őssejteket, peptideket, AHA savakat és új formájú C-vitamint juttat a bőrbe. Maximális korrekciót, megelőzést és táplálást nyújt még a legigényesebb bőrnek is.

    Slide

    Időpontfoglalás

    Hagyja meg nekünk elérhetőségét, amint lehet visszahívjuk kezelési vagy konzultációs időpont miatt.

     Testkezelés

     Venus Freeze és LPG testkezelések: kar, has, fenék, comb területeken. Az első alkalmas kezeléseket egy egyszeri konzultáció előzi meg, mely szükséges az anamnézis és a kezelési terv felállításához. Ennek díjazása 5.000 Ft.

     Venus Freeze testkezelés 18e Ft-tól

     A professzionális orvos-esztétikai eszköz feszesít, csökkenti a körméretet, csökkenti a cellulitot és mérsékli a ráncokat. Alapelve az (MP)2 technológia, mely a mágneses pulzálásból és multipoláris rádiófrekvenciából áll össze.

     > Bővebben

     LPG testkezelés 12e Ft-tól

     az LPG® kezelés 100%-ban természetes alternatívát kínála bőr alvó sejtjeinek stimulálása által. Felveszi a harcot a kellemetlen külső tünetekkel (ráncok, laza bőr, makacs, ellenálló zsírlerakódások, cellulit) szemben. Látható eredmények már 3 kezelés után.

     > Bővebben

     Secret RF 2.0 testkezelés 93e Ft-tól
     Comb elől:140.000-
     Comb hátul:140.000-
     Comb elől-hátul:187.000-
     Felkar:120.000-
     Derék:120.000-
     Has:140.000-
     Hát:187.000-
     Kis terület:93.000-
     Slide

     Időpontfoglalás

     Hagyja meg nekünk elérhetőségét, amint lehet visszahívjuk kezelési vagy konzultációs időpont miatt.

      service image
      Kapcsolat

      06 30 014 1014
      info@budaroyal.hu

      Nyitvatartás

      H - P: 09:00 — 17:00
      SZ - V: zárva

      Cím

      1122 Budapest,
      Maros u. 9. fszt./1.

      Kérjük válasszon egy Önnek megfelelő dátumot!

       

      január 2022
      hét ked sze csü pén
      2728293031
      34567
      1011121314
      1718192021
      2425262728
      311234

      Kérjük válasszon egy Önnek megfelelő dátumot!

       

      január 2022
      hét ked sze csü pén
      2728293031
      34567
      1011121314
      1718192021
      2425262728
      311234

      Kérjük válasszon egy Önnek megfelelő dátumot!

       

      január 2022
      hét ked sze csü pén
      2728293031
      34567
      1011121314
      1718192021
      2425262728
      311234

      Kérjük válasszon egy Önnek megfelelő dátumot!

       

      január 2022
      hét ked sze csü pén
      2728293031
      34567
      1011121314
      1718192021
      2425262728
      311234

      Kérjük válasszon egy Önnek megfelelő dátumot!

       

      január 2022
      hét ked sze csü pén
      2728293031
      34567
      1011121314
      1718192021
      2425262728
      311234

      Kérjük válasszon egy Önnek megfelelő dátumot!

       

      január 2022
      hét ked sze csü pén
      2728293031
      34567
      1011121314
      1718192021
      2425262728
      311234
       

      TISZTELT PÁCIENSEINK!

       

      Tájékoztatjuk Önöket, hogy csak oltási igazolvánnyal

      vagy 48 órán belüli negatív PCR teszttel rendelkező pácienseket fogadunk.

      Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!